Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Na expedíciu | Reportér 24

Cesta je ciel...
Označenie inzercie
Na expedíciu

ISSN 1337-8481   Dnes je 8. 5. 2021, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel

Tisice leteniek zaplatene aj pol roka vopred - let spolocnostou zruseny - komunikacia s poskodenymi klientami a riesenie reklamacii vylucne cez jedinu e-mailovu adresu! - sumar: Nas zakaznik - nas pajac...

Miloš MajkoDátum26. 04. 2009 20:28:01TémaCestovanie
 Lietadlo SkyEurope na letisku v Kosiciach. Novy Boeing  737 NG - dnes uz takmer historia ako pre spolocnost, tak pre cestujucich.
Letecka spolocnost SkyEurope rusi lety! - Pre vela pasazierov nic nove. V podnikani za moze darit dobre a aj horsie. Tazko charakterizovat stav, v ktorom sa spolocnost nachadza, no vzhladom na prinajmensom zvlastnu komunikaciu a neochotu normalnym, aj pre poskodeneho klienta akceptovatelnym sposobom riesit aeroliniami sposobene skody usudzujem, ze SkyEurope velmi na dobrom mene uz nezalezi. Klient poskodeny zrusenim letu ma na komunikaciu so spolocnostou a reklamacie k dispozicii jedinu e-mailovu adresu. Rezervacne centrum prijima iba nove!! rezervacie s platbami na obdobie takmer do konca roka 2009 a s poskodenymi klientami komunikuje vylucne na urovni odovzdania uz spomenutej e-mailovej adresy. Nikto nie je ochotny poskytnut telefon a ani inym sposobom riesit reklamacie - kompetentni v spolocnosti sa viac menej zatajuju a tym nechavaju poskodenych klientov v neistote. Nikoho zo spolocnosti nezaujimaju nasledne skody (zaplatene hotely, dalsie letenky do inych destinacii, neuskutocnene obchodne stretnutia a pod.) sposobene klientom zrusenim letov. Klient a to i v pripade ze sa chce s aerolinkami korektne dohodnut na nahrade skody poskytnutim leteniek do inych destinacii, ma prakticky jedinu moznost - cakat mesiac na e-mail, v ktorom sa mu spolocnost (mozno) vyjadri, ako sposobenu skodu vyriesi. So spolocnostou SkyEurope som letel minimalne 30 krat a vzdy som tvrdil, ze ich krach nebude pre cestujucu verejnost pozitivnou spravou. Dnes, na zaklade osobnych skusenosti s jednanim firmy ohladom riesenia skody ktoru mi zrusenim letu sposobila, si svoje tvrdenie este z pred troch mesiacov zopakovat nedovolim. Z dovodu objektivneho posudenia konania spolocnosti SkyEurope voci poskodenym klientom pripravujeme podklady k danemu letu a celu komunikaciu ako i navrh riesenia (ak nejaky ovsem bude) SkyEurope na zverejnenie. Zaroven zvazujeme podanie na kompetentne institucie a dalsie pravne kroky. Za najrozumnejsie a najvyhodnejsie pre vsetky strany vsak stale povazujeme dohodu - to by vsak musela chciet nielen strana poskodena, ale aj SkyEurope. Poznamka na zaver: SkyEurope stale predava tisice leteniek na obdobie viacej ako pol roka vopred. Ja som 5 leteniek zaplatil tak isto pol roka vopred a neletel som nikam. Napriek tomu ze cely minuly tyzden som mal zaplatene ubytovanie v hoteli v centre Londyna, spal som doma v posteli.

Fotogaléria k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Slovenka  rozhovor o Cernobyle
Označenie inzercie
ZIVOT rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
VIZOVA POVINNOST PRE OBCANOV SR A CR
Označenie inzercie
AKTUALITY rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
Expedicia Cernobyl 2016  - 30. vyrocie tragedie / Bielorusko
Označenie inzercie
Expedicia Jordánsko-Izrael 2017 februar
Označenie inzercie
Transsibírska magistrála v studiu Reporter24
Označenie inzercie
100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Vyhľadávanie
Posledné komentáre

100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Bottom panel

© naexpediciu.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na naexpediciu.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Farby laky

Webdesign