Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Na expedíciu | Reportér 24

Cesta je ciel...
Označenie inzercie
Na expedíciu

ISSN 1337-8481   Dnes je 8. 5. 2021, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel

Pri výstupe zo Slovenska na Ukrajinu rátajte so zdržaním

REDAKCIA naEXpediciuDátum26. 04. 2019 12:16:48TémaAKTUALITY

FR SR, Colný úrad Michalovce |MM|   Na cestných hraničných priechodoch s Ukrajinou musia cestujúci vo Vyšnom Nemeckom aj v Ubli počítať so zvýšenými čakacími dobami pri výstupe v smere na Ukrajinu.

Na hraničnom priechode Vyšné Nemecké - Užhorod a Ubľa - Malyj Bereznyj v osobnej doprave sa zvýšili čakacie doby. Dôvodom je nápor cestujúcich, ktorí smerujú na pravoslávne veľkonočné sviatky na Ukrajinu. Očakávame, že tento nápor pretrvá do zajtra a po skončení sviatkov bude vyšší nápor v smere z Ukrajiny na Slovensko, keď sa cestujúci budú vracať späť do krajín EÚ.

Aktuálne čakacie doby – osobná doprava:

Výstup:Vyšné Nemecké  -  300 minút              Vstup: priebežne

  Ubľa                 -  400 minút                           priebežne

 

V priebehu posledných 12 hodín bolo na výstupe zo Slovenska na Ukrajinu len vo Vyšnom Nemeckom vybavených 410 osobných vozidiel, prevažne dodávkových s vyšším počtom cestujúcich. Pre porovnanie, v priebehu predchádzajúcich dní skontrolovali za 12 hodín na hraničnom priechode Vyšné Nemecké priemerne 250 vozidiel. Kontroly sa vykonávajú plynule vo všetkých jazdných pruhoch.

Snahou colníkov je zabezpečiť plynulý prestup tovaru a osôb cez hranice pri dodržaní platných predpisov tak, aby bola zaistená bezpečnosť a ochrana obyvateľov, preto žiadame cestujúcich, aby plne rešpektovali pokyny príslušníkov. Všetky zložky posilnili výkon služby na hraniciach s cieľom urýchliť cestujúcim ich prechod cez hranice.

Situáciu na hraničných priechodoch priebežne sledujeme a vodičov budeme informovať prostredníctvom www.financnasprava.skInfoservis/Hraničné priechody–čakacie doby a prostredníctvom hromadných komunikačných prostriedkov.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Pridať komentár
Slovenka  rozhovor o Cernobyle
Označenie inzercie
ZIVOT rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
VIZOVA POVINNOST PRE OBCANOV SR A CR
Označenie inzercie
AKTUALITY rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
Expedicia Cernobyl 2016  - 30. vyrocie tragedie / Bielorusko
Označenie inzercie
Expedicia Jordánsko-Izrael 2017 februar
Označenie inzercie
Transsibírska magistrála v studiu Reporter24
Označenie inzercie
100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Vyhľadávanie
Posledné komentáre

100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Bottom panel

© naexpediciu.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na naexpediciu.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Farby laky

Webdesign