Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Na expedíciu | Reportér 24

Cesta je ciel...
Označenie inzercie
Na expedíciu

ISSN 1337-8481   Dnes je 8. 5. 2021, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel

Košice s Prahou a Bratislavou spoja od júna nočné vlaky RegioJet, ponúknu úplne nový koncept nočného cestovania

159

RegioJet |MM|  Nové nočné spoje RegioJet ponúknu:

·         raňajky zadarmo

·         starostlivosť palubného personálu – vrátane ponuky diek, budiacej služby a ďalšej asistencie

·         superbezpečné cestovanie – dohľad bezpečnostnej služby a palubného personálu počas celej cesty

·         atraktívne ceny od 9 eur

 

Ešte pred začiatkom tohtoročného leta začne na trase medzi Košicami a Prahou a Košicami a Bratislavou jazdiť pár vlakov RegioJet, ktoré sú odpoveďou na neustále narastajúci dopyt cestujúcich po bezpečnom a komfortnom cestovaní na týchto trasách. Už 14. júna 2015 tak Prahu a Košice, a tiež Bratislavu a Košice spojí po jednom páre žltých nočných vlakov, ktoré budú jazdiť  vo štvrtok, piatok a nedeľu, aby tak uspokojili požiadavky cestujúcich na najvyťaženejších trasách v čase pred a po víkende, kedy je záujem o cestovanie najvyšší. Zároveň ponúknu cestujúcim úplne nový koncept superbezpečného a pohodlného nočného cestovania na železnici – vrátane raňajok zdarma, bezpečnostného personálu po celú dobu cesty a atraktívnych cien už od 9 eur.

 

Nočné spoje medzi Košicami a Prahou, a tiež Košicami a Bratislavou rozšíria našu ponuku na týchto trasách, keďže dopyt po cestovaní našimi vlakmi neustále narastá. Denný pár spojov EuroCity RegioJet z Prahy do Košíc a späť sa stal vôbec najviac využívaným vlakovým spojom na  trase Praha – Ostravsko – Košice. Zároveň chceme cestujúcim ponúknuť úplne nový koncept nočného cestovania na železnici, ktorý bude superbezpečný a pohodlný zároveň,“hovorí Radim Jančura, majiteľ spoločnosti RegioJet.

 

Spoje budú premávať vo štvrtok, piatok a nedeľu z Prahy o 21:56 a z Košíc o 21:23 a na druhý deň ráno dorazia do svojich cieľových staníc v Košiciach o 7:00 a v Prahe o 6:18. Po novom zastavia nočné spoje, rovnako ako denné spoje medzi Prahou a Košicami, aj v Spišskej Novej Vsi.

 

Z Košíc do Bratislavy bude nočný spoj vyrážať taktiež vo štvrtok, piatok a nedeľu o 23:23, s príchodom do Bratislavy o 4:21. V opačnom smere z hlavného mesta do Košíc bude spoj premávať v rovnaké dni o 23:28 s príchodom do Košíc o 4:45. Aj v prípade nočných vlakov RegioJet začína cestovné medzi Bratislavou a Košicami či Prahou a Košicami na úrovni už od 9 eur.

 

Superbezpečnosť pod dohľadom palubného personálu i bezpečnostnej služby

 

Nové nočné spoje RegioJet začnú premávať ešte pred začiatkom leta, a to ako ponuka spojenia pre uspokojenie vysokého prepravného dopytu cestujúcich pred a po víkende. „Cestujúcim tieto nové nočné spoje ponúknu pohodlnú a zároveň superbezpečnú prepravu - na bezpečnosť bude s palubným personálom dozerať taktiež bezpečnostná služba,“ dodáva Radim Jančura.

 

Špeciálny servis a raňajky zdarma

 

V priebehu prepravy bude s ohľadom na nočnú premávku upravený aj palubný servis. Na úvod cestujúcim palubný personál ponúkne štandardný servis, od jednej hodiny zhruba do štvrtej hodiny rannej bude vo vlaku nočný pokoj. Počas neho stevardi ponúknu cestujúcim k zapožičaniu deky, taktiež si budú môcť cestujúci zakúpiť malé zámky na uzamknutie batožiny. Počas tohoto času nebude palubný personál obsluhovať cestujúceho priamo na miesto, no počas celej cesty bude jeden vozeň poskytovať non-stop servis, kam si budú môcť cestujúci v prípade záujmu presadnúť. Cestujúcim palubný personál ponúkne i raňajky zdarma – maslový croissant a kávu, prípadne si budú môcť cestujúci zakúpiť ďalšie občerstvenie z palubného menu.

 

Počas nočného pokoja bude bezpečnostná služba a stevardi neustále kontrolovať bezpečnosť cestujúcich a ich batožín, v prípade záujmu ich na  požiadanie pred výstupnou stanicou i včas personál zobudí.

 

O cestovanie vlakmi RegioJet je obrovský záujem

 

Vlakové spoje RegioJet sa u cestujúcich tešia veľkému záujmu. Pôvodné jediné spojenie Prahy a ďalších českých miest so Žilinou na jeseň minulého roka doplnil nový pár vlakov EuroCity RegioJet, ktorý zabezpečuje prepravu cestujúcich na trase medzi Košicami a Prahou, a zakrátko sa stal najviac využívaným vlakom na tejto trase. Od platnosti nového grafikonu v decembri 2014 prepravili za prvé tri mesiace dva páry medzinárodných vlakov EuroCity RegioJet, spájajúce denne Košice, Poprad, Martin a Žilinu s destináciami v Českej republike, takmer 108-tisíc cestujúcich. Vlaky InterCity RegioJet z Bratislavy do Košíc a späť začali jazdiť od decembra 2014 a za prvé tri mesiace prepravili už viac ako 214-tisíc cestujúcich. V súčasnosti premávajú každých šesť hodín v oboch smeroch, od decembra 2015 plánuje RegioJet na tejto trase zdvojiť spoje a jazdiť každé tri hodiny.

 

V každom diaľkovom vlaku RegioJet môžu cestujúci zdarma využiť:

·         Bezplatnú rezerváciu a garanciu miesta vždy ako súčasť cestovného lístka

·         Kávu a ďalšie nápoje počas celej cesty zdarma

·         Bezplatné pripojenie na internet prostredníctvom Wi-Fi

·         Bezplatnú ponuku dennej tlače a časopisov

·         Možnosť sledovania filmov, čítania kníh, počúvania hudby na elektronickom zábavnom portáli

 

a ďalšie palubné služby, vrátane prítomnosti a servisu palubného personálu v každom vozni, rovnako ako dôraz na čistotu, úsmev a aktívny zákaznícky servis.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Pridať komentár
Slovenka  rozhovor o Cernobyle
Označenie inzercie
ZIVOT rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
VIZOVA POVINNOST PRE OBCANOV SR A CR
Označenie inzercie
AKTUALITY rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
Expedicia Cernobyl 2016  - 30. vyrocie tragedie / Bielorusko
Označenie inzercie
Expedicia Jordánsko-Izrael 2017 februar
Označenie inzercie
Transsibírska magistrála v studiu Reporter24
Označenie inzercie
100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Vyhľadávanie
Posledné komentáre

100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Bottom panel

© naexpediciu.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na naexpediciu.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Farby laky

Webdesign