Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Na expedíciu | Reportér 24

Cesta je ciel...
Označenie inzercie
Na expedíciu

ISSN 1337-8481   Dnes je 8. 5. 2021, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel

BIRELL BIKEFEST 2017 už budúci týždeň!

Monika MajkováDátum18. 05. 2017 15:50:28TémaCyklocestovanie
226

Siedmy ročník najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku

26. – 28. máj 2017 ǀ Bikepark Kálnica

 

Predpoveď počasia vyzerá sľubne, a tak veríme, že posledný májový víkend sa všetci priaznivci bicyklov stretnú v bikeparku Kálnica!

BirellBikeFest 2017 začína už v piatok 26. mája 2017 v bikeparku Kálnica pri Novom Meste nad Váhom a vyvrcholí v nedeľu obľúbeným maratónom. Tento rok festival potrvá plné 3 dni. To znamená viac času na súťaženie v jednej z 11 disciplín alebo na testovanie bicyklov z viac ako 460 modelov od 39 značiek.

Výhodné registrácie online

Už len 5 dní ostáva na online registráciu so zvýhodneným štartovným! Tak neváhajte a vyberte si jednu z 11 disciplín čím skôr. Aj tento rok sa môžete tešiť na obľúbené disciplíny ako BeFly Dual Pumptrack, XC Eliminator, CTM Enduro Race, ktoré sa tento rok stane súčasťou Stredoeurópskej enduro série. Najextrémnejšia šou festivalu – Garmin Slopestyle bude už tretíkrát súčasťou Freeride Mountain Bike World Tour s bronzovým statusom. Zaradenie v tejto sérii je zárukou medzinárodnej účasti špičkových riderov, ktorí predvedú svoje najlepšie skoky a polety. V nedeľu festival vyvrcholí obľúbeným Kellys BikeFest maratónom, ktorý organizačne zabezpečí skúsený tím Slovenského cykloklubu. Tento rok sa navyše rozšíri počet kategórií na kratšej 23 km trati. Viac štartujúcich sa očakáva aj v e-bikovej kategórii.

V predstihu tiež odporúčame rezerváciu bicykla na testovanie. Obľúbené modely sa míňajú skutočne rýchlo. Online rezerváciou ušetríte nielen peniaze, ale aj čas, ktorý môžete na mieste venovať naplno testovaniu. Organizátori tiež ponúkajú možnosť úrazového poistenia pretekárov a zodpovednosti za škodu pri  testovaní bicyklov. Poistiť sa môžete výhradne online pri registrácii na preteky alebo pri rezervácii bicykla na testovanie. O dôvod viac registrovať sa online v predstihu!

Bohatý sprievodný program

Na Birell BikeFeste 2017 môžete zažiť neopakovateľnú atmosféru najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku, a to úplne zadarmo. Celé tri dni bude na voľné jazdenie k dispozícii areál bikeparku a všetky trate. Najmenší sa zabavia v Kenzel detskej zóne. A na tých, čo aktívne nejazdia, čaká bohatý sprievodný program. Tí, ktorí sa cez deň nezničia na bikoch či povzbudzovaním, dorazia večerné párty s nabitým hudobným line-upom. V piatok BikeFest odpáli hip hopovú zábavu plnú zvučných mien domácej scény ako Vec, Zverina, Bekim či Hafner s Beyuzom. Sobotná Drum&Bassová Trident Nighturite nebude zaostávať. Na hlavnom pódiu sa predstaví aj zástupca prvej ligy európskeho drum and bassuB-Complex. Ak vás párty nezláka, v Red Bull TV Cinema si budete môcť vychutnať tie najlepšie bikové filmy.

Video s najdôležitejšími okamihmi BIRELL BIKEFEST 2016 si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=dgrtXw0u5-U

 

Viac informácií nájdete na www.bikefest.sk


Fotogaléria k článku:

226
Autor: .
226
Autor: .
226
Autor: .

Zobraziť všetky fotografie
226
Autor: .
226
Autor: .
226
Autor: .

226
Autor: .
226
Autor: .
226
Autor: .

226
Autor: .
226
Autor: .

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Pridať komentár
Slovenka  rozhovor o Cernobyle
Označenie inzercie
ZIVOT rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
VIZOVA POVINNOST PRE OBCANOV SR A CR
Označenie inzercie
AKTUALITY rozhovor o cestovani
Označenie inzercie
Expedicia Cernobyl 2016  - 30. vyrocie tragedie / Bielorusko
Označenie inzercie
Expedicia Jordánsko-Izrael 2017 februar
Označenie inzercie
Transsibírska magistrála v studiu Reporter24
Označenie inzercie
100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Vyhľadávanie
Posledné komentáre

100. výročie VOSR - Expedícia St.Petersburg 2017
Označenie inzercie
Zakarpatska Ukrajina
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
CESTOVANIE
Označenie inzercie
Bottom panel

© naexpediciu.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na naexpediciu.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Farby laky

Webdesign